Kundanpassad standard

Detta är en möjlighet om vi har en standardprodukt som "nästan" passar. Kostnaden för att till exempel byta färg eller material eller att ändra i formverktyget slås ut på antalet beställda artiklar så produktionsantalet spelar här stor roll på priset.

Annan färg. Väj själv färg. RAL, NCS eller färgprov.

Annan form. Ett formverktyg är ofta sammansatt av många små delar. Att byta en del i verktyget kan vara en kostnadseffektiv väg att göra en speciellt formgiven detalj. På skruvar kan oftast annan skruvlängd väljas.

Annat material. Vill du ha egenskaper som annan mjukhet, transparens, träkänsla, flammig ytstruktur etc så kan annat plastmaterial vara lösningen. Vill man ha annan stålkvalité i skruvar så brukar det inte vara några problem.

Mönster och loggor. Vi kan erbjuda avancerat tryck på komplexa detaljer. De kan därmed få ytor i t ex guld, valnöt, björk. Vi kan också sätta på din logo i ytan eller i relief på de flesta av våra produkter.

Färdigmonterat. Vill du slippa ett eller flera monteringssteg så kan vi hjälpa dig montera ihop våra produkter innan leverans.

Specialförpackat. Har du speciella krav på hur varan skall förpackas antal, kartong, plastpall etc så löser vi det också.